Just move @ work

Wist jij dat dans een positieve invloed heeft op je gezondheid en welzijn?

Just move @ work is voor een ieder die graag in beweging komt, maar liever iets doet wat leuk is dan iets dat MOET!

Je weet heus wel dat bewegen gezond is. Maar fietsen, zwemmen en hardlopen vind je saai. En aan een balsport moet je niet denken. Dan maar intensief zappen voor de tv. Niet doen, er zijn ook andere opties. Dansen is namelijk een zeer gezonde sport, en de meeste mensen kunnen aanstekelijke muziek moeilijk weerstaan.  Je heupen gaan vanzelf meebewegen op het ritme en ziedaar, je danst. Als je dansen ook leuk vindt, stap dan zeker vaker op de dansvloer. Want dansen is niet alleen heel gezond, je wordt er ook nog gelukkig van. Tijdens het dansen komt het gelukshormoon endorfine vrij, waardoor je je automatisch beter voelt. Iemand die minstens eenmaal per week danst, heeft een grotere kans op een gelukkig en evenwichtig leven. Uit onderzoek van psychologe Cynthia Quiroga Murcia van de universiteit van Frankfurt blijkt dat dansen ook stress verlagend werkt doordat het stresshormoon cortisol afneemt wanneer je danst. Hier speelt vooral de muziek een grote rol in.

Maar wat kan just move dan precies voor uw bedrijf betekenen? 

Zumba

Vergeet je dag en ga lekker dansen. Zumba is de perfecte uitlaatklep na een lange zware dag. Even helemaal niks, verstand op nul en gaan. Zumba is een fitnessprogramma op leuke en energieke muziek, waaronder salsa, merengue, flamenco en reggaeton. 

Energizers

Je kent het wel, je zit op een conferentie en er word heel veel gesproken… Breek het op! Gooi de pit erin en ga voor een energieke energizer! Stropdas af en even 10 minuten los. Leuke muziek, gezellige sfeer en een leuke dans om iedereen weer die boost te geven die ze nodig hebben! 

Dans workshops

Dans workshops in alle stylen van salsa tot afrodans en stijldansen tot streetdance, dansen is net als een werk vloer, leiding geven en volgen (draai de rollen een keer om)

Flashmob

Wil je een stunt neerzetten als bedrijf zet dan de flashmob in. 

Een flashmob…? wat is dat?

Een flashmob is een groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet zoals dans en daarna weer snel uiteenvalt. Dit kan je inzetten om reclame te maken of om iets onvergetelijk te doen met je team.