Just move your party

Wist jij dat van dansen je libido stijgt?

Just move your party is voor elke gelegenheid dat een feetjes waard is, denk aan je vrijgezellenfeest, openingsdans op je bruiloft of een speciale verassing voor je vriendin. Het kan allemaal bij Just Move

Ons aanbod:

Vrijgezellen feest

Gaat een vriendin, zus of ander vrouwelijk familielid van jou binnenkort trouwen, en ben jij op zoek naar een bruisende invulling voor haar vrijgezellenfeest? Wij zijn specialist in salsa workshops voor een vrijgezellenfeest en zorgen voor een uitbundige workshop. 

Als inhoud voor de dansworkshop kun je kiezen uit een salsa workshop, salsa ladystyling workshop of een salsa latin mix workshop (al dan niet met eten en cocktail workshop erbij). Om op de aanstaande bruiloft te toasten, kunnen jullie desgewenst een glaasje prosecco erbij bestellen. Dit kan op locatie bij u of door een door just move gehuurde ruimte. 

Verrassingsdans bruidegom 

Wil jij samen met een paar vrienden of met familie, je bruid verassen? Just move zet voor jullie een spectaculaire, swingende verrassingsact in elkaar! Een act waar je de bruid en alle gasten mee verrast! De dansact wordt op maat gemaakt. Wel of geen danservaring? Wij passen het aan op jullie niveau. U bent helemaal vrij in de muziekkeuze. 

Openingsdans 

Een huwelijk is heel bijzonder. Jullie zijn maanden, misschien wel jaren bezig met de voorbereidingen. Alles om er een fantastische dag van te maken. En een fantastisch feest natuurlijk. Daarbij hoort een bijzondere opening. Veel paren openen hun feest met een openingsdans. Jullie kunnen er een onvergetelijk moment van maken.

Doordat jullie privéles krijgen wordt alles aan jullie aangepast. Helemaal in jullie eigen tempo: vlot waar jullie makkelijk doorheen komen en langzamer bij de stukken die wat extra aandacht nodig hebben. Ieder paar is anders, en elke openingsdans is uniek. Het kan heel romantisch zijn, vol humor, spectaculair, met passie of speels. Iets wat bij jullie en jullie bruiloft past, op muziek die jullie zelf hebben uitgezocht.

Je kunt kiezen voor één nummer, of meerdere liedjes, met zijn tweeën of met de halve familie. Alles is mogelijk! Misschien weten jullie al precies wat jullie willen, misschien nog helemaal niet. Natuurlijk kunnen we jullie overal bij adviseren.

Staat uw keuze er niet tussen? Twijfel dan niet om contact op te nemen, misschien kunnen wij u alsnog iets voor u betekenen.